sep 182014
 

Sunnmørsposten rapporterer i fra dialogmøtet med KD i Molde 17. september 2014: Måtte vente på gangen

Fagforeningene ved HiÅ i Molde for møte med KD.

F.v.: Harald Yndestad (FF), Robin T. Bye (Tekna), Randi Tafjord (NSF), Tove Storhaug (Parat).

 – Jeg synes dette går veldig fort, sa reprentant for Forskerforbundet og professor Harald Yndestad ved Høgskolen i Ålesund. Sammen med tre andre tillitsvalgte fra Ålesund måtte han sitte på gangen mens dialogmøtet om høgskolenes framtidig struktur ble diskutert bak lukkede dører.

Høgskolen i Molde har ikke bestemt seg ennå. Rektor Harald Gammelsæter går for samarbeid mellom høgskolene i fylket, men det får han altså ikke lov til av Kunnskapsdepartementet.

Høgskolen i Ålesund ville også aller helst ha fortsatt som før. Sammenslåing med Molde er andrevalg, underbruk av NTNU et tredje. Dermed ligger det an til at det kan bli en forlovelse med de andre høgskolene i fylket ganske snart. Høgskolen i Volda har allerede signalisert at de vil slå seg sammen med de andre høgskolene i Møre og Romsdal.

— Sunnmørsposten, 17. september 2014

  One Response to “Måtte vente på gangen”

  1. […] KD om strukturendringer i UH-sektoren, Fagforeningene utestengt fra dialog med KD om UH-struktur, Måtte vente på gangen og Innlegg fra HiÅ til dialogmøte med KD), skal HiÅ besvare KDs bestillingsbrev og skrive et […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)