2. Fjordkonferanse 2014, 19-20 juni. Loen

19-20 juni gjennomførte vi den 2. Fjordkonferansen på Nordvestlandet, med 50 deltakere og 33 foredrag.

Årets tema var Regional utvikling mot 2020.

Innleder til konferansen var fylkesplansjef Ole Helge Haugen. Kommentatorer var Jørgen Amdam og Ingjerd Skogseid. Se Årets program.

bilde 3

Haugen pekte på at trusselen for regionen, var utflytting av kvinner, som ikke ble kompensert med innflytting av utenlandsk arbeidskraft. Ingjerd Skogseid fra Vestlandsforsknin, pekte på at utbygging av moderne datanett i alle bygder, kunne sikre borettingen på Vestlandet.

bilde 3 Øyvind Strand fikk utdelt en prins på 10.000 kr fra Sparebanken Møre for beste artikkel til antologien fra Fjordkonferansen 2013.

bilde 4 Frøydis Vasset

Her er to damer som presenterte gode foredrag. Gøril Groven kom med gode stalltips om hvordan en skal skrive gode søknader til Regionalt Forsningsfond.  Frøydis Vasset hadde en god presentasjon om «Health care students at different cohort and their experience»

IMG_9791 Her er to fornøyde karer, som presenterte dokumentasjonen fra siste fjordkonferanse. Det er Øyvind Helgesen og Knut-Willy Sæther, deler ut Fjordantologien 2013, med den treffende tittelen «Det manfoldige kvalitesbegrepet».

IMG_9792 Her er to fornøyde karer, til. Det er Rune Garen fra Rolls Royce, som hold nøkkelforedraget «Utfordringer for den Maritime klynge på Nordvestlandet» og Roar Torbro som var en av nøkkelpersonene for å få konferansen i gang.

Nesete år, er temaet Innovasjon.
I mellomtiden skal det skrives en ny Fjordantologi, om Regional Utvikling mot 2020,

 

 

 

Om Harald Yndestad

Dr.philos. NTNU, Trondheim Professor - Simulation and Visualization Research interests: Climate Dynamics, Complex Systems, Swarm intelligence, Smart Regions
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *