Ny forskningslab for Simulering og Visualisering

I tilknytting til studiet master i Simulering og visualisering,  er det nå under utvikling et forskningslaboratorium i Simulering og Visualisering. Laboratoriet vil ha et datasenter for parallell dataprosessering og et rom for visuell presentasjon av 3D scener. Planen er å få ferdig laboratoriet til høsten 2014. Skissen nedenfor viser hvordan visualiseringsteateret vil se ut.

Arne Styre var en av de opprinnelige fra HiÅ, som var med å bygge opp OSC AS.  Han kommer nå tilbake til HiÅ, og får ansvaret for å utvikle videre en ny generasjon simulatorer ved dette forskningslaboratoriet.

simulator_1 simulator_3 simulator_tak simulator_tak2 simulator_trapp

Om Harald Yndestad

Dr.philos. NTNU, Trondheim Professor - Simulation and Visualization Research interests: Climate Dynamics, Complex Systems, Swarm intelligence, Smart Regions
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *